Your Quiz Results – September 2017

[survey_answers id=”2005284222″ style=”plain” data=”score” bgcolor=”#719430,#ccc,#ccc,#000″ progress=”true” max=”100″ uid=”true” session=”last”]

Thank you for taking our quiz! See the correct answers below!

1. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”1″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”1″ aid=”3″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”1″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

2. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”2″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”2″ aid=”2″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”2″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

3. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”3″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”3″ aid=”2″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”3″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

4. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”4″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”4″ aid=”3″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”4″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

5. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”5″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”5″ aid=”3″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”5″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

6. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”6″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”6″ aid=”1″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”6″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

7. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”7″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”7″ aid=”2″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”7″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

8. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”8″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”8″ aid=”1″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”8″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

9. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”9″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”9″ aid=”2″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”9″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

10. [survey_answers id=”2005284222″ qid=”10″ style=”plain” data=”question”]

    Correct Answer: [survey_answers id=”2005284222″ qid=”10″ aid=”2″ style=”plain” data=”answer” uid=”true”]

    Your Answer: [survey_records id=”2005284222″ qid=”10″ aid=”selected” style=”plain” data=”answer” uid=”true”]